Friday 20 June 2014

daily fun



http://capitalismisfreedom.com/19-maps-didnt-show-high-school/

Un acuzat cam ingrijorat, ii promite avocatului sau 1000 de euro in plus, daca va scapa cu doar un an de detentie. Cand inculpatul ii multumeste avocatului sau pentru succes, acesta ii raspunde:
- Sa stiti ca am avut nevoie de multa putere de convingere sa va dea un an. Idiotii astia de judecatori chiar au vrut sa va lase liber!

Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii. Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii contradictorii despre nutritie:
1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera mai putine atacuri de cord decat romanii.
2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera mai putine atacuri de cord decat romanii.
3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera mai putine atacuri de cord decat romanii.
4. Italienii beau mult vin rosu si sufera mai putine atacuri de cord decat romanii.
5. Nemtii beau foarte multa bere, consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera mai putine atacuri de cord decat romanii.

Concluzia
Mancati si beti tot ce vreti! Se pare ca faptul ca suntem romani este ceea ce ne omoara!!!


Un student la inginerie sta langa un catarg in curtea Universitatii. Dupa un timp vine un coleg, student la Litere si il intreaba:
- Ce faci colega?
- Am primit ca tema de la rector sa masor inaltimea catargului si tocmai ma gandeam cu ce formula as putea face asta mai bine.
- O secunda spune studentul la Litere. Scoate catargul din suport, il intinde pe pamant si cu o ruleta il masoara. "Exact 7 metri!" Dupa care pune catargul la loc in suport si pleaca.
La care viitorul inginer:
- Filologii astia!…noi vorbim de inaltime si el masoara lungimea

No comments: